Beekse Bergen

Beekse Bergen

Op slechts 20 minuten fietsen van Tilburg op safari? Bij Safaripark Beekse Bergen kan het! Leeuwen, gorilla's en zebra's liggen gevaarlijk dichtbij op de loer; u waant zich voortdurend in de Afrikaanse jungle. Op het gezellige Vakantiepark Beekse Bergen is er bovendien ook vanalles te beleven. Zo is er een overdekt Junglebad, een zandstrandje en een visstek (let op: vispas verplicht!). Ook zijn er meerdere speeltuintjes en speeltoestellen voor uren speelplezier!

Als gast van Vakantiepark Beekse Bergen krijgt u de AttractiePas cadeau. Hiermee heeft u gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Luchtvaart-Themapark Aviodrome, Dierenrijk Nuenen, Sportiom, AquaZoo Friesland en ZooParc Overloon. Ook profiteert u van vele andere extra’s tijdens uw verblijf, zoals gratis WiFi.

  • Safaripark Beekse Bergen
  • Op fietsafstand van Tilburg
  • Omgeven door bos en water

Omgeving

Vakantiepark Beekse Bergen ligt op fietsafstand van het centrum van Tilburg. Net boven Tilburg ligt Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, een schitterend natuurgebied van ruim 3500 hectare met zandvlaktes, heide en bos.

Echte avonturen beleeft u natuurlijk bij Safaripark Beekse Bergen, waar u oog in oog komt te staan met de Big Five.